Opleidingen hervat

In het verleden werd door VACpuntWonen een aantal opleidingen verzorgd. Met name de cursus Tekening Lezen en de Opleiding Adviseren in de Woningbouw.

Al geruime tijd gebeurt dit niet meer vanuit de centrale organisatie.
Inmiddels is een samenwerking tot stand gekomen tussen een aantal WAC’s in de regio Gelderland / Utrecht. Vanuit dit samenwerkingsverband worden nu beide genoemde opleidingen verzorgd. De uitvoering is in handen van WAC Renkum. Voorjaar 2022 hebben we een eerste maal beide opleidingen verzorgd, waarbij ook een aantal ervaren WAC leden deelnam om de opzet en invulling kritisch te beoordelen.
Na verwerking van hun opmerkingen, zijn we in het najaar van 2022 echt van start gegaan.

Standaard worden de opleidingen gegeven in Renkum, waar we een goede en goedkope ruimte tot onze beschikking hebben. Echter, indien gewenst is ook een opleiding op locatie mogelijk. Hier zijn wel extra kosten verbonden. Voor meer informatie, neem contact op met WAC Renkum.

Eerstvolgende Cursussen

Tekening Lezen woensdag 6 november 2024

Tekening Lezen woensdag 6 november 2024

Volgende cursus wordt gegeven op woensdag 6 november 2024. Opgeven is nu al mogelijk. Details en factuur volgen in de maand vóór de cursus. OpzetGedurende deze cursus wordt het verband tussen de 3D werkelijkheid en de 2D weergave, zoals deze door de professionals...

Lees meer
Adviseren in de woningbouw donderdag 7 november 2024

Adviseren in de woningbouw donderdag 7 november 2024

De volgende cursus wordt gegeven op donderdag 7 november 2024. Inschrijven kan nu al. Details en factuur volgen in de maand vóór de cursus. OpzetTijdens de cursus wordt de standaard checklist geïntroduceerd en de aanpak van hoe naar tekeningen te kijken om te komen...

Lees meer